Toptan Midye Dolma

04-01-2022 18:39
Toptan Midye Dolma
Beyaz Midye Türkiye'de Sağlıklı Midye Dolma Üzerine kurulmuş İlk ve Tek Gıda Fabrikasıdır. Avrupa Güvenli Gıda Üreticisi standartlarına uygun tesisinde haccp planına uygun üretim akışına göre üretim yapan. Bünyesinde buluna laboratuvarında ürettiği ürünlerin mikrobiyal ekimlerini yaparak doğrulamalarını yapan güvenilir bir firmadır.
Toptan midye dolma üretimi şu şekilde yapılır; bakanlık onaylı midye çiftliklerden +4 derece soğuk zincirle menşeili faturalı ve irsaliyeli fabrikamıza gelen midyeler dış ve iç temizlikleri yapılarak midye dolma haline getirilir. Midyelerin temizliği tüketici için çok önemli olduğundan taş ve kum hiç kalmayacak şekilde özel temizleme makinalarından geçirilir. Büyük Endüstriyel tencerelerde sokak lezzetini yakalamak amacıyla pişirilen midye dolmalar 350 adet olarak paketlenir ve vakumlanarak +4 derece soğuk zincirle işletmeye gönderilir. Belli bir raf ömrü olan bu paketlerin işletmenin stoklu çalışması gerektiğinden tazelik ve stoklu çalışma gereksinimi göz önünde bulundurularak firma yetkilisi ile işletme satış planına göre gönderiler planlanır.
 
İşletmeler Neden Beyaz Midye'yi Tercih Etmeliler?
Türkiye'de kaçak yollarla üretilen son derece hijyenik olmayan şartlarda üretilen midye dolmaları satan işletmeler bu ürünleri satarken tüketicinin sağlığından sorumludurlar. Herhangi bir zehirlenme vakası olduğunda faturasız işletmesine gelen midyelerin kaçak yollarla toplandığını ve insan sağlığını riske attığından ötürü Sağlık bakanlığı tarafından belli bir yaptırıma uğrarlar. Her işletme bir markadır bu markayı korumak için ticari gereksinimleri sağlayan midye dolma sadece Beyaz Midye'den alınır. 
 
Sokak Lezzeti ürünlerimizde 4 farklı çeşitimiz vardır.
 
 
ÇEŞİTLERİMİZ
 
İzmir Midye Dolma
 
 
Enginarlı Midye Dolma
 
 
Jalapeno Acılı Midye Dolma
 
 
Soslu Midye Dolma
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.